ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΩ

Το Τεχνώ είναι τρόπος ζωής.

Γεννήθηκε μέσα από τη δημιουργία, την έμπνευση, το γέλιο, την αγάπη, την ίδια τη Ζωή!

Το Τεχνώ είναι μία μπουτίκ με casual chic γυναικεία ρούχα Ελληνικού σχεδιασμού και ραφής, σε άνετες γραμμές, αέρινα, μαλακά υφάσματα, «ζεστά» χρώματα και ιδιαίτερα denim για όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν από τους κανόνες που επιβάλλει η μόδα και να δημιουργήσουν το προσωπικό τους στυλ.

Τη συλλογή συμπληρώνουν τα κατάλληλα αξεσουάρ. Χειροποίητες τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα. Φουλάρια και κασκόλ.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ξεκινήσαμε το κατάστημα Τεχνώ by Loukatos τον Σεπτέμβριο 2015, με την ιδέα να δημιουργήσουμε ένα φιλικό, εγκάρδιο και χαρούμενο χώρο που θα εμπνέει γυναίκες κάθε ηλικίας, να εκφραστούν ελεύθερα, να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά στυλ και να νιώσουν ότι τα ρούχα παίρνουν ζωή και χρώμα μέσα από αυτές, από τον τρόπο που τα συνδυάζουν, που κινούνται και τέλος από το χαμόγελό τους, όταν νιώθουν όμορφα φορώντας τα.

Αγαπάμε τα ασύμμετρα κοψίματα, τα φυσικά υφάσματα και τα γήινα χρώματα. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά βρίσκεται στα απλά σύνολα και τα μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην ίδια τη ζωή. Τα πιο απλά είναι και τα πιο ωραία!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας, είναι ο κόσμος να αγαπήσει κάθε τι που κάνει και να κάνει πάντα αυτό που αγαπάει, όπως κάνουμε και εμείς.

Γιατί μέσα από τη δημιουργία του καταστήματος μας, μάθαμε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλα μας τα όνειρα αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά, να έχουμε στόχους, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στην αγάπη του κόσμου, αλλά πάνω απ όλα να είμαστε αισιόδοξοι και διατεθειμένοι να βάλουμε τα δυνατά μας!!

ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ

Χαρίστε όλοι ένα χαμόγελο! Είναι το ωραιότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε τόσο στον εαυτό μας, όσο και σε κάποιον άλλο. Δεν κοστίζει τίποτα σε αυτόν που το χαρίζει, μπορεί όμως να αλλάξει τα πάντα σε αυτόν που το δέχεται.

«Μπορείς να αλλάξεις όλη σου την ημέρα μόνο με ένα χαμόγελο».

Ας αλλάξουμε, λοιπόν, στάση απέναντι στη ζωή και την καθημερινότητά μας, στοχεύοντας σε απλά, αλλά πάνω από όλα, ιδιαίτερα και μοναδικά σύνολα.

Κάνε ό,τι αγαπάς … Αγάπα ό,τι κάνεις!

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ;

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ;

Οι ελληνικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι:

Namaste’ clothes / Attrattivo clothes / A.L.E. clothes /  BADILA clothes /

El Greco handcrafted leather shoes  /  Burban leather – cotton bags  /  Fylaki handmade cotton bags  /  Kouros leather bags & sandals /

Violeta Fillipou handcrafted jewellery / Ragazza shoes

Επίσης, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες:

Clarks shoes  /  Wall Street shoes  /  Yoshino shoes  /  KHRIO shoes  /  Bartuggi bags