ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 7 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας μέσω email στο info@tehno.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8073893. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, θα στείλεις το προϊόν σε εμάς και εμείς θα σου στείλουμε ένα άλλο της προτίμησής σου.

Το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσένα.

Σε περίπτωση που ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email στο info@tehno.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8073893.

Υποχρεούσαι να αποστείλεις το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν επικοινωνίας.

Αντικατάσταση: Το κατάστημά μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σου αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψες είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σου έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσένα. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσεις είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου προσφέροντάς σου εναλλακτικές.

Επιστροφή χρημάτων: Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που σου στείλαμε είναι ελαττωματικό και δεν έχουμε να το αντικαταστήσουμε με το ίδιο. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας μέσω email στο info@tehno.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8073893. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, θα στείλεις το προϊόν σε εμάς και εμείς θα προχωρήσουμε σε επιστροφή των χρημάτων σου εντός 10 ημερολογιακών ημερών, στα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού που θα μας έχεις δώσει.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σου ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσεις για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Η διεύθυνση που θα αποστείλεις το προϊόν είναι Τεχνώ, Ηρώων Πολυτεχνείου 4-6, Νέα Ερυθραία, 14671 σε ώρες καταστημάτων.

Αν επιθυμείς να ακυρώσεις μία παραγγελία (ολόκληρη ή κομμάτι αυτής), παρακαλούμε στείλε μας ένα email στο info@tehno.gr ή κάλεσέ μας στο +30 210 8073893. Μπορείς να ακυρώσεις μία παραγγελία μόνο εντός 1 ώρας από την ολοκλήρωσή της. Μετά το διάστημα αυτό, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Για λόγους υγιεινής το κατάστημά μας δεν δέχεται επιστροφές μαγιό, κορμάκια, καλσόν, κάλτσες και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά.