ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο στην ελληνική επικράτεια, εντός μία – τριών (1-3) εργάσιμων ημερών μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER και το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη, όταν το σύνολο της παραγγελίας του είναι κάτω από 95 Ευρώ.

  • Εντός Αττικής τα έξοδα είναι 2.85 Ευρώ
  • Εκτός Αττικής τα έξοδα είναι 3.20 Ευρώ

Όταν η παραγγελία σου φτάσει ή ξεπεράσει τα 95 Ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω Αντικαταβολής υπάρχει ένα έξτρα κόστος των 2.20 Ευρώ.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσουν το προϊόν σε εσάς, αφήνοντάς σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσάς είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του καταστήματός μας, δεσμευόμαστε να αποστείλουμε εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα δεν είναι σωστά το κατάστημά μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση