ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σου πραγματοποιείται είτε με αντικαταβολή, είτε με τη χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σου, είτε μέσω τραπεζικής μεταφοράς .

Αντικαταβολή: Επιπλέον χρέωση 2.20 Ευρώ

Πιστωτική κάρτα: Το ηλεκτρονικό κατάστημα tehno.gr δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express). Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Eurobank.

Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας, που είσαι δικαιούχος, για τα οποία είσαι ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου. Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site tehno.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σου εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σου κάρτας από την τράπεζα, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σου με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Τραπεζική μεταφορά: Κάνε τις πληρωμές σου απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήσε το ID παραγγελίας σου ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σου δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί στους οποίους θα μπορείς να κάνεις την πληρωμή θα εμφανιστούν αμέσως μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σου στη σελίδα ολοκλήρωσης καθώς και στο email επιβεβαίωσης.